Itt találod az összes cikket a „Gasztronómia” témában!
A Toblerone rövidesen eltávolítja a híres svájci Matterhorn hegycsúcsot a csomagolásáról, emellett a csokoládé gyártásának egy részét Svájcból Szlovákiába telepítik át.
A Michelin bejelentette, hogy az idei évtől nem csak Budapesten, de vidéken is megkeresik a legjobb éttermeket. A Michelin Kalauz megjelenésére az év második felétől számíthatnak az éttermek. Összegyűjtik az éttermeket, illetve különböző kategóriák szerint díjazzák a vendéglátóhelyeket.
Elképedtünk, amikor körbenéztünk az országban, mennyiért lehet megszállni, finom falatokat kóstolni, nem is beszélve a több fogásos étkezésekről.
Fel akarják vetetni a világörökségek sorába a Cseh sörkultúrát, ami több mint 100 éves múlttal rendelkezik sörfőzésben és vendéglátásban is.
A Sarki Fűszeres a vendéglátó egységes összefogását szeretné elérni a gasztrotérképpel.
A Food Dive 2021 kiválasztotta a legfontosabb élelmiszer- és italgyártási trendeket.
A célja, hogy ösztönözzön minél több embert, hogy naponta legalább egyszer fogyasszon egészséges meleg ételt.
Házasításokkal, csúcs vörösborokkal és hazai bordói fajtaborokkal jön az idei Bordói November.
Kihívást hirdetett az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet és az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkársága
A SIRAH keretein belül kereült megrendezésre szeptember 26-27-én Lyonban a világ legnagyobb presztizsű szakácsversenyének világdöntője.
A Vászolyi Sajtmanufaktúra Balaton sajtja egyedüliként kapott aranyérmet a francia zsűritől.
A legalább negyedrészben kálium-klorid tartalmú asztali só sokkal egészségesebb mint a 100 százalékban nátrium kloridot tartalmazó hagyományos változata.
Black Friday a Z(s)eppelinnél: foglaljon ünnepi utat kedvezményesen!