Itt találod az összes cikket a „gasztronómia” témában!
Jelentős sikerek a hazai gasztronómiai életben! A tavalyi évhez képest megduplázódott a hazai Bib Gourmand éttermek száma, emellett a Zöld csillagos éttermekhez is csatlakozott egy új vendéglátó.
A Toblerone rövidesen eltávolítja a híres svájci Matterhorn hegycsúcsot a csomagolásáról, emellett a csokoládé gyártásának egy részét Svájcból Szlovákiába telepítik át.
A Food Dive 2021 kiválasztotta a legfontosabb élelmiszer- és italgyártási trendeket.
Az Arany Kaviár Étterem tulajdonosa, Molnár Attila és családja, valamint José Guerrero kolumbiai fejlesztő-kutató séf a város legújabb, a Budai Vár lábánál megnyíló étterméről kapta a nevét.
Rácz Jenő Michelin-csillagos séf új étterme, a Rumour hamarosan megnyílik a Vendégek előtt.
A Wizz Air négy új közvetlen járatot indít Budapestről, amelyekre már elérhetők a foglalások. Júliustól kezdődően a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről közvetlenül el lehet jutni Bilbaóba, Wrocławba, Gdanskba és Vilniusba. Ezek az új útvonalak nemcsak a magyar utazók számára kínálnak remek lehetőséget a felfedezésre, hanem Budapest is könnyebben elérhetővé válik a külföldi látogatók számára.