Itt találod az összes cikket a „Gasztronómai” témában!
A Toblerone rövidesen eltávolítja a híres svájci Matterhorn hegycsúcsot a csomagolásáról, emellett a csokoládé gyártásának egy részét Svájcból Szlovákiába telepítik át.
A Michelin bejelentette, hogy az idei évtől nem csak Budapesten, de vidéken is megkeresik a legjobb éttermeket. A Michelin Kalauz megjelenésére az év második felétől számíthatnak az éttermek. Összegyűjtik az éttermeket, illetve különböző kategóriák szerint díjazzák a vendéglátóhelyeket.
Elképedtünk, amikor körbenéztünk az országban, mennyiért lehet megszállni, finom falatokat kóstolni, nem is beszélve a több fogásos étkezésekről.
Fel akarják vetetni a világörökségek sorába a Cseh sörkultúrát, ami több mint 100 éves múlttal rendelkezik sörfőzésben és vendéglátásban is.
A Sarki Fűszeres a vendéglátó egységes összefogását szeretné elérni a gasztrotérképpel.
A Food Dive 2021 kiválasztotta a legfontosabb élelmiszer- és italgyártási trendeket.
A SIRAH keretein belül kereült megrendezésre szeptember 26-27-én Lyonban a világ legnagyobb presztizsű szakácsversenyének világdöntője.
A Wizz Air négy új közvetlen járatot indít Budapestről, amelyekre már elérhetők a foglalások. Júliustól kezdődően a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről közvetlenül el lehet jutni Bilbaóba, Wrocławba, Gdanskba és Vilniusba. Ezek az új útvonalak nemcsak a magyar utazók számára kínálnak remek lehetőséget a felfedezésre, hanem Budapest is könnyebben elérhetővé válik a külföldi látogatók számára.